Direktlänk till inlägg 21 februari 2008

Trött

Av Hemliga Familjen - 21 februari 2008 08:44

Jag undrar när jag någon gång ska känna mig utsövd igen... Min pappa dog hastigt för 4 år sedan och då började mina sömnbesvär, jag sov skitdåligt, max 3 timmar i sträck. Nu sover jag lite bättre men inte mer än 5 timmar utan att vakna, blir jag väckt eller vaknar vid "fel tillfälle" så kan jag ligga vaken i flera timmar utan att kunna somna om, vilket är frustrerande. Det är ju inte bara jag som lider av min trötthet... Tröttheten gör att min stubin stundtals blir väldigt kort och då drabbas tyvärr mina älskade, både barn och man hamnar i skottgluggen...

Vissa dagar känns det som att jag inte gjort annat än att skälla på de stackars oskyldiga barnen och jag tänker att det är bäst att spara rejält med pengar för de kommer att få lägga ner stora summor för terapisamtal när de blir vuxna för att de hade en sån hemsk mamma. Men konstigt nog så vill de ändå kramas med mig och säger titt som tätt saker som: mamma du är bäst, du är världens bästa mamma, du är gullig, jag älskar dig osv. så jag är nog rätt ok ändå....


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hemliga Familjen - 13 juni 2008 23:35

Nu börjar det igen, väntan på mensen... Igår skulle den ha kommit och ännu har jag inte märkt av några tecken på att den skulle vara på ingång......

Av Hemliga Familjen - 7 juni 2008 16:06

Jobbar, sover och badar typ...

Av Hemliga Familjen - 5 juni 2008 07:52

Om du klickar på följande länk så kan du hjälpa mig att vinna en resa, om du själv registrerar dig så kan även du vinna.   http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/10303     ...

Av Hemliga Familjen - 2 juni 2008 13:42

I fredags så åkte vi till stugan och hade en riktigt skön myshelg, vi bara va. Hade inga måsten alls. Vi hann dock bygga en duschväg, sätta upp en gunga och kratta lite löv. Dessutom så doppade ungarna i det 10-gradiga vattnet... Galningar!...

Av Hemliga Familjen - 23 maj 2008 08:44

5 saker på min att-göra-lista idag: Servera äldsta sonen frukost  Tvätta  Sova middag med yngste sonen  Fixa mat  Mysa med familjen och "kramas" lite extra med maken (ägglossning i sikte;-) ) 5 dåliga egenskaper: Lat  Dålig karaktär Kort stubin (allt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ gravid?? med Blogkeen
Följ gravid?? med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se