Direktlänk till inlägg 29 februari 2008

Det klagas så mycket på lärare...

Av Hemliga Familjen - 29 februari 2008 08:17

... men sonen måste ha världens gulligaste fröken... Igår blev jag sjuk, har ingen bil hemma eftersom maken redan åkt och det är hans tur att köra till jobbet (de är två som samåker). Jag funderade på hur jag skulle göra, var inte så pigg på att traska 2 km till skolan och så hem igen med den yngste dessutom i släptåg båda vändorna. Kom på att sonens fröken passerar oss när hon kör till skolan. Chansade och ringde upp henne och frågade om hon kunde vara gullig och låta sonen åka med. Hon svarade att självklart (tror dock inte att det är självklart för alla) kunde han få göra det. Allt var därmed fixat, kollade även med fritids och han fick vara där tills maken slutade. Maken fixade även så att han kunde lämna båda barnen idag på både dagis och fritids (trots att jag är hemma och att de är lediga enligt schema) så att jag får chans att vila och bli frisk.

Ana min förvåning nu på morgonen då sonens fröken ringer och frågar om sonen vill åka med även idag... Jag tackade chockat för erbjudandet men svarade att det löst sig och att sonen redan var levererad.


Snacka om att änglar finns... :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hemliga Familjen - 13 juni 2008 23:35

Nu börjar det igen, väntan på mensen... Igår skulle den ha kommit och ännu har jag inte märkt av några tecken på att den skulle vara på ingång......

Av Hemliga Familjen - 7 juni 2008 16:06

Jobbar, sover och badar typ...

Av Hemliga Familjen - 5 juni 2008 07:52

Om du klickar på följande länk så kan du hjälpa mig att vinna en resa, om du själv registrerar dig så kan även du vinna.   http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/10303     ...

Av Hemliga Familjen - 2 juni 2008 13:42

I fredags så åkte vi till stugan och hade en riktigt skön myshelg, vi bara va. Hade inga måsten alls. Vi hann dock bygga en duschväg, sätta upp en gunga och kratta lite löv. Dessutom så doppade ungarna i det 10-gradiga vattnet... Galningar!...

Av Hemliga Familjen - 23 maj 2008 08:44

5 saker på min att-göra-lista idag: Servera äldsta sonen frukost  Tvätta  Sova middag med yngste sonen  Fixa mat  Mysa med familjen och "kramas" lite extra med maken (ägglossning i sikte;-) ) 5 dåliga egenskaper: Lat  Dålig karaktär Kort stubin (allt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ gravid?? med Blogkeen
Följ gravid?? med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se