Alla inlägg under mars 2008

Av Hemliga Familjen - 27 mars 2008 09:45

Jag har tittat på Rent Hus på 4:an och är helt förundrad över hur skitigt folk kan ha det hemma... Visst kan vi ha det rörigt och kaosartat ibland men det har ALDRIG varit så skitigt att det funnits ohyra bakom spisen osv. Jag har dessutom aldrig haft matrester och disk stående så länge så att det bildats mögel i det och såg ni hur äcklig toasitsen var??? Där skulle inte jag våga gå på toa. Sen så visar de upp sin skit för hela världen 4:ans tittare, jag skulle inte våga göra det OM jag hade så skitigt, det känns som att man bara skulle vänta sig att soc. skulle knacka på dörren och komma och hämta barnen...


ANNONS
Av Hemliga Familjen - 27 mars 2008 07:31

Gud vad känsliga öronen blir för ljud när man är trött... Jag somnade strax efter 21 igår och sov nonstop till 05, aningen för lite efter att ha varit vaken i drygt 1 dygn med undantag av ett par timmars middagssovande. Barnen har varit vakna i en timme och jag ska redan skicka ut dem för att äldsta sonen snart surrat sönder mina öron. Att så himla mycket ljud kan komma från en och samma mun på så kort tid...

Uppdaterat

Nu är de ute och jag njuter av lugnet och ljudet av diskmaskinen och torktumlaren...


ANNONS
Av Hemliga Familjen - 26 mars 2008 18:21

Jag jobbade i natt och åkte sedan direkt till mamma och hämtade barnen som varit där sen i måndags. Sen åkte vi hem och jag lyckades hålla mig vaken, vid 10.30 la vi oss för att sova middag, jag somnade sist och vaknade först. Sonen sov i över 2,5 timmar, mormor har nog tröttat ut honom... Fixade latmanslunch till ungarna, de fick flingor och macka, inte det bästa men dock en bukfylla... Åkte iväg och fixade hundmat, hittade dessutom nya stövlar till ungarna, fodrade gummistövlar. Tretorn för 149:- ett fynd... Lät ungarna stanna ute och leka i det fina vädret när vi kom hem. Satte mig i fåtöljen och bara slappade, maken kom hem, han packade ihop det han behövde för att sticka iväg och träna ungdomarna. Ropade in ungarna och serverade dem lyxmåltiden korv med bröd med brusvitamin som måltidsdryck. Sitter nu i fåtöljen och kämpar för att hålla mig vaken längre än barnen :-) ska skicka dem i säng vid 19 och sedan unna mig en varm dusch innan jag dyker i säng, undrar om jag märker att maken kommer hem.

 Det är tufft att vara människa... :-)

Av Hemliga Familjen - 26 mars 2008 10:07

Jag har världens bästa familj, den innehåller världens bästa man och världens bästa barn. Igår fick jag ett kärleksfullt sms av min man, det stod: Vad jag längtar och väntar, tänk vad skönt vi har det! Jag älskar dig så mycket, det har jag gjort sen första gången vi pratade. Puss


Åh vad jag älskar min man, jag blir nykär varje dag!


Av Hemliga Familjen - 26 mars 2008 09:54

Det har gått en aning heta sms mellan våra mobiler nu på morgonen, maken vaknade visst med världens fjong... :-) Jag jobbade i natt så jag kunde tyvärr inte hjälpa honom heller så han roade sig med att sms:a mig och berätta vad han tänker göra med mig när jag är mensfri... Längtar!

Av Hemliga Familjen - 25 mars 2008 15:53

Typiskt, barnen är hos mormor sen igår vilket normalt skulle innebära att maken och jag skulle ha hett underbart sex var vi vill och när vi vill... Men så enkelt är det inte... Menshelvete! Vill ha sex och det snarast... I morgon kommer barnen hem igen och mensen slutar väl på fredag först... BAJS! :-(

Av Hemliga Familjen - 25 mars 2008 14:15

Jag gjorde ett test som nog stämmer riktigt bra (för en gångs skull). Så här blev resultatet:

Dagboksbloggare
Din blogg är din offentliga dagbok. Du skriver om tentor, mensvärk, godissug, barnuppfostran, tandläkarbesök, ångest, spindelfobi och relationsproblem. Du skiter fullständigt i huruvida dina inlägg innehåller korrekt grammatik, kommatering och tangentbordsmissar. Din blogg är ändå bara till för vardaglig ventilering och att ingen läser den bekommer dig inte det allra minsta.

 Testa du också!

Av Hemliga Familjen - 25 mars 2008 08:16

Jag gjorde åter ett grav.test på fredagen som visade negativt, blev så himla less. Har mensen börjat strula igen? Varför ska allt bli så knäppt...


Svärmor kom på em. barnen blev så glada! På söndagsmorgonen så kom äntligen mensen, får väl de hur det blir denna gång då... Svärmor åkte hem till sig (också på sön.morg.), det var en kort men intensiv och trevlig visit, hoppas att hon kan stanna lite längre nästa gång hon kommer.


Nu ska jag hoppa i säng, har jobbat inatt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ gravid?? med Blogkeen
Följ gravid?? med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se