Direktlänk till inlägg 11 april 2008

Aningen mera mogen...

Av Hemliga Familjen - 11 april 2008 22:05

känner jag mig nu efter att maken kommit hem och gett mig avlastning en stund. Barnen lugnade ner sig och jag med dem, vi åt middag och de somnade så snällt strax innan kl.20 Maken och jag tog en öl sittande i soffan öch bara njöt av tystnaden och så ska det låta. Hon är duktig den där unga tjejen, Molly... Men FameMagnus han var inte lika duktig, va skulle han dit och göra...?


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hemliga Familjen - 13 juni 2008 23:35

Nu börjar det igen, väntan på mensen... Igår skulle den ha kommit och ännu har jag inte märkt av några tecken på att den skulle vara på ingång......

Av Hemliga Familjen - 7 juni 2008 16:06

Jobbar, sover och badar typ...

Av Hemliga Familjen - 5 juni 2008 07:52

Om du klickar på följande länk så kan du hjälpa mig att vinna en resa, om du själv registrerar dig så kan även du vinna.   http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/10303     ...

Av Hemliga Familjen - 2 juni 2008 13:42

I fredags så åkte vi till stugan och hade en riktigt skön myshelg, vi bara va. Hade inga måsten alls. Vi hann dock bygga en duschväg, sätta upp en gunga och kratta lite löv. Dessutom så doppade ungarna i det 10-gradiga vattnet... Galningar!...

Av Hemliga Familjen - 23 maj 2008 08:44

5 saker på min att-göra-lista idag: Servera äldsta sonen frukost  Tvätta  Sova middag med yngste sonen  Fixa mat  Mysa med familjen och "kramas" lite extra med maken (ägglossning i sikte;-) ) 5 dåliga egenskaper: Lat  Dålig karaktär Kort stubin (allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se