Alla inlägg under april 2008

Av Hemliga Familjen - 17 april 2008 08:55

helt otroligt att man kan smula så enormt mycket när man äter skorpor... 4,5-åringen sitter vid bordet och äter skorpor, på golvet , stolen och bordet ligger ett berg av smulor, jag tror nästan att han har smulat mer än vad han lyckats få i sig... Tur att vi har en glupsk hund som älskar att "städa" efter honom, hon brukar strategiskt placera sig vid hans fötter när det är dags för mat... :-)

ANNONS
Av Hemliga Familjen - 16 april 2008 12:39

är så trött så att det känns som att hjärnan kokar... Kan inte vara bra...


Ska jag sova vidare eller försöka att få något gjort i hemmet? Det ser ut som ett bombnedslag här nämligen...

ANNONS
Av Hemliga Familjen - 16 april 2008 08:07

Nu är jag ledig i en vecka, härligt!! Ska strax lägga mig och sova några timmar för att orka ta emot min älskade familj när de kommer hem efter dagens slit i skola och på jobb...


Förresten... blev /är illamående idag med... Får se vad som händer, beräknad mens är på söndag...

Av Hemliga Familjen - 15 april 2008 07:56

Har jobbat i natt och åt nyss frukost, hade svalt ner sista biten av min macka och drack några klunkar mjölk. Helt plötsligt så mådde jag illa och fick springa till toan för att kräkas... Tänk om det är så att jag är gravid!!! Illamåendet försvann lika snabbt som det kom...

Av Hemliga Familjen - 14 april 2008 10:51

Att barn inte ska få vara barn och kunna cykla runt i dagsljus utan att bli bortrövade och gud vet vad och sedan mördas! Jag tänker naturligtvis på Engla...

Jag sänder en tanke till hennes föräldrar och kramar mina barn ännu mera...

Av Hemliga Familjen - 11 april 2008 22:15

Jag tycker att hon har blivit en enormt bra programledare Carina, hon har utvecklas sen hon ledde det där programmet (vad det nu hette) när hon och Kristian Luuk blev ett par. Nåväl... Ikväll så våldsgästade hon Börje Saming, jag kan aldrig bestämma mig för om han är snygg eller ful...  Stora frågor jag har här på kvällskvisten... ;-) *S*

Av Hemliga Familjen - 11 april 2008 22:09

När fisen (4,5-åringen) och jag skulle skynda iväg och hämta storebror i skolan så tog det oss inte fullt 20 minuter att gå de 2 kilometrarna som det är dit, han satt i pulkan som jag drog i slasket(delvis på bar asfalt). När vi gick hem så gick de (inte bara efter vägen utan även ute på några åkrar och krypande i diken osv.), då tog samma väg 1 timme... Gissa om mina fötter var våta i joggingskorna... :-(


Av Hemliga Familjen - 11 april 2008 22:05

känner jag mig nu efter att maken kommit hem och gett mig avlastning en stund. Barnen lugnade ner sig och jag med dem, vi åt middag och de somnade så snällt strax innan kl.20 Maken och jag tog en öl sittande i soffan öch bara njöt av tystnaden och så ska det låta. Hon är duktig den där unga tjejen, Molly... Men FameMagnus han var inte lika duktig, va skulle han dit och göra...?


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ gravid?? med Blogkeen
Följ gravid?? med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se