Alla inlägg under april 2008

Av Hemliga Familjen - 11 april 2008 16:20

Skickade sms till maken: "Jag längtar tills om 2 timmar för då tänker jag släppa ansvaret för dessa bråkiga ungar till dig och bara skita i allt! Puss" direkt efter: "vad ska vi äta förresten? Bajs eller? Puss"

På den nivån ligger jag för tillfället... Bara så ni vet... Märks det att jag snart fyller 38 år?


ANNONS

TRE

Av Hemliga Familjen - 11 april 2008 09:30

TRE namn jag går under: darling, mamma, älskling

TRE saker som skrämmer mig: att någon har makten att göra någon i min innersta krets illa, att jag inte kan göra något åt det, att mina barn är så sårbara

TRE saker jag har på mig: alldeles för många kilon, vigsel/förlovningsring, halsbandet jag fått av min älskade

TRE sanningar: jag har nyss tryckt i mig en påse mandelägg trots att jag verkligen inte borde, jag går omkring i den fulaste t-shirt min älskling vet (han är inte hemma), jag är trött och längtar tills jag och fisen ska sova middag

TRE saker jag verkligen vill ha: ett till barn, en smalare midja, sommar

ANNONS
Av Hemliga Familjen - 9 april 2008 21:37

Idag är det ett år sedan maken och jag förlovade oss... *lycklig*


Av Hemliga Familjen - 7 april 2008 15:10

Nu har 75% av familjen drabbats av magsjuka... Jag däckade på lördagskvällen och i morse var det makens tur (eller otur), bara äldste sonen kvar... Han får dock stanna hemma från skolan både idag och i morgon för säkerhets skull, känns onödigt att han ska dra smitta till skolan...

Av Hemliga Familjen - 4 april 2008 16:29

Maken är iväg med sina kollegor för att spela nån pingisturnering med efterföljande öldrickning. Han ringde för snart en timme sedan för att kolla läget med sonen, jag försäkrade honom om att jag har läget under kontroll och att han skulle ha det så trevligt... Typiskt honom att aldrig slappna av och kunna ha roligt. Han är så rädd om oss sina älsklingar som han säger... *älskar*


Av Hemliga Familjen - 4 april 2008 07:31

Vaknade vid 5 och hörde strax efter att toadörren öppnades sen hördes det välkända ljudet av diarré och sekunden efter lät det splatsch på toagolvet, vi rusade upp och där satt 4,5-åringen och hulkade. Maken fick fram en hink. Sonen såg för ynklig ut där han satt. Han sa jag, och så kräktes han, jag, kräk, jag, kräk, jag, kräk. Till slut fick han fram: -Jag mår inte bra... Gullungen...

Av Hemliga Familjen - 3 april 2008 15:44

Ibland så önskar jag att man kunde lösenordsskydda vissa inlägg. Inte för att jag egentligen är speciellt hemlig av mig utan för att vissa saker skulle jag vilja skriva av mig om och kunna bolla med folk utan att vem som helst kan läsa det och kunna förstå vem jag är... Igår hände en sån sak och jag vet inte om jag kan skriva om den...

Av Hemliga Familjen - 3 april 2008 15:42

Jag vet inte men detta måste vara 4:e gången som jag är sjuk och hemma från jobbet i år... Kan inte jag få bli ordentligt frisk nu och få hålla mig på benen i minst ett år framåt?


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ gravid?? med Blogkeen
Följ gravid?? med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se